OBS - Seneste nyt vedr. besøg i caféen i Parkhuset

Kære brugere af Parkhuset..

HURRA - nu er det endeligt vedtaget at brugerbetaling for medlemsskab i Parkhuset bortfalder fra d. 1. januar 2021..

OBS! -NU HAR VI DELT CAFÉ OG BILLARDSALON OP I 2 LOKALER OG DET ER NU MULIGT AT SPILLE BILLARD UDEN AT BRUGE MUNDBIND. HUSK DOG AT OVERHOLDE ALLE ØVRIGE KRAV

Gode nyheder.. 

Vi har nu fået mulighed for at brugerne kan komme i Parkhuset stort set som de lyster, fra mandag d. 21.9.J det betyder at vi ikke længere skal kontrollere hvilke brugere der møder frem, som vi har gjort det siden genåbningen d. 6.7.20. MEN DET BETYDER OGSÅ AT VI FORTSAT SKAL OVERHOLDE ALLE RESTRIKTIONERNE OMKRING HYGIEJNE OG HVOR MANGE BRUGERE DER MÅ VÆRE I DE ENKELTE RUM. DE BRUGERE SOM ER TILDELT KØRSEL VIL FORTSAT BLIVE HENTET EFTER SAMME SYSTEM SOM HAR VÆRET GÆLDENDE UNDER CORONAPERIODEN HIDTIL, DA DER ER EN BEGRÆNSNING FOR HVOR MANGE DER MÅ VÆRE I BUSSEN. Bliver en bruger testet positiv skal vi selvfølgelig orienteres om dette, og vi vil efterfølgende give beskeden videre ved opslag her på hjemmesiden og på facebook.

 

OBS-OBS-OBS  NYT OM BRUG AF MUNDBIND VED BESØG I PARKHUSETS CAFÉ

FRA TORSDAG D. 17. SEPTEMBER SKAL ALLE BESØGENDE I PARKHUSETS CAFÉ BÆRE MUNDBIND !!!!!!, DETTE GÆLDER OGSÅ MEDARBEJDERE. MUNDBINDET MÅ TAGES AF NÅR MAN SIDDER NED OG NÅR MAN HAR FORLADT CAFÉEN. BRUGERNE SKAL SELV MEDBRINGE MUNDBIND!!!

 

HUSK AT OVERHOLDE DEN GODE HYGIEJNE OG HOLD AFSTAND J

 

Husk du er altid velkommen til at kontakte os på 4477 3840.

 

De bedste hilsener til jer alle

 

René Johansen

Aktivitetskoordinator i Parkhuset

Har du spørgsmål, kan du ringe på 4477 3840