Parkavisen

  • Yvonne Vesterbøg og René Johansen går på efterløn..
    I den anledning afholdes en lille afskedsreception i Caféen i Parkhuset tirsdag d. 16.11. kl. 09.30. Det vil glæde os begge at se brugere, kollegaer og andre samarbejdspartnere til dette lille arrangement.
    De bedste hilsener

    Yvonne og René

Pas på jer selv derude..

René Johansen
Aktivitetskoordinator

Seneste nyt

En lille god historie fra en glad bruger i Parkhuset

Nu  er det præcis 5 år siden jeg startede i "Parkhuset". Og sikke dejlige 5 år. Jeg er her 3 dage om ugen. Man kan komme, når det passer en selv og blive så længe man har lyst, her er åbent fra 9.00 til 15.00.Man kan deltage i alt fra patchwork til keramik, smykker, betonarbejde, slægtsforskning, billiard og andre ting, men man kan også hygge sig sammen med andre med kortspil eller bare sidde med sit eget strikketøj.
Her er en hyggelig cafe', hvor  man kan købe varm mad, smørrebrød eller kaffe. Her bliver også holdt dejlige fester og udflugter. Man bliver taget rigtig godt imod her, så hvis I  pensionister har en dag, hvor der ikke er lagt planer, så kom og hils på os og få en kop kaffe og en rundvisning, vi glæder os til jeres besøg.                                   

Husk at Parkhuset er rig på muligheder
Jeg får mange fine henvendelser fra borgere der med interesse læser på vores hjemmeside og synes der sker en masse sjove ting. Enkelte vil sågar også gerne deltage og det kan selvfølgelig løses på forskellig vis. Det mest enkle er naturligvis at melde sig ind i Parkhuset og betale den månedlige kontingent på p.t. kr. 167,-. Er det ikke det man ønsker at starte med, så finder vi gerne en løsning om en prøveordning så der gives mulighed for at deltage i et kort forløb uden beregning. Enkelte har spurgt til muligheden for at deltage på nogle af vores ture! -det vil vi gerne åbne op for, selvfølgelig også for at skabe lidt mere opmærksomhed omkring Parkhusets muligheder. Så har du lyst til at deltage, så ret henvendelse til René på kontoret eller via mail som der gives mulighed for her på hjemmesiden under fanen kontakt. (brug også gerne parkhuset@balk.dk direkte)
Og når vi så er ved det med mail  så er jeg blevet spurgt om muligheden for at sende mails til interesserede brugere/borgere når der er nyt og spændende på vores hjemmeside. Den har jeg tænkt lidt over, for vi skal jo bruge den moderne teknologi på den bedste måde.
Jeg vil undersøge hos vores udbyder om der er mulighed for at lave en tilmelding på hjemmesiden, men inden det sker vil jeg give mulighed for at alle interesserede kan sende mig oplysninger med mailadresse og navn og adresse, så vil jeg oprette en distributionsliste og sende til jer når der er nyheder på hjemmesiden, så glemmer man ikke så let at gå ind på vores hjemmeside.

BESØG PARKHUSET OG FÅ EN RUNDTUR
Det er altid muligt at aflægge et lille besøg i Parkhuset. I betragtning af, at Parkhuset har eksisteret i 36 år er det tankevækkende hvor ofte vi møder borgere der ikke kender til Parkhusets eksistens. Er du en af disse borgere, så læg vejen forbi, så viser vi gerne rundt i huset og informerer om de mange tilbud der findes.

Husk at som pensionist eller efterlønsmodtager er du altid velkommen til at benytte vores café…
Se billeder fra vore mange aktiviteter. Se de fine billeder i vores galleri under fanen fotoalbum…

Husk Parkhuset er måske også noget for dig………..
Kørevejledning