Seneste nyt vedr. lukning p.g.a. corona..

Kære brugere af Parkhuset..

Så er der rigtig gode nyheder til brugerne i Parkhuset

Efter næsten 4 måneders venten er Parkhuset klar igen mandag d. 6. Juli 2020 J
Det er den gode nyhed, men der er fortsat begrænsninger i adfærden, så vi kan ikke lukke op med en ubegrænset tilstrømning af brugere. Det er vedtaget at vi dagligt kan lukke 20 brugere ind i huset hvorfor det har været nødvendigt at lave en plan for hvordan dette kan løses. Denne plan er lavet og brugerne bliver kontaktet pr. telefon og får at vide hvilken dag man kan komme. 20 brugere pr. dag i ugens 5 dage kan tilgodese 100 brugere. Med et medlemstal p.t. på 118 brugere, så rammer vi ikke alle, men vi ved på forhånd at mange brugere vælger andre aktiviteter i sommerperioden, så vi er fortrøstningsfulde og regner ikke med at nogen bliver skuffede.

OBS! caféen vil være åben for de brugere som har fået tildelt en dag, men det vil ikke være muligt at komme udefra og købe mad i caeen. Når den mulighed opstår vil det fremgå af denne hjemmeside..

Inden ugen er omme vil alle have fået besked om hvilken dag de kan være i Parkhuset og er der spørgsmål, så ring endelig, så hjælper vi så godt vi kan.

Derudover er det nu bekræftet at servicebussen vender tilbage til Aktic Center Ballerup fra mandag d. 6. juli. se opslag herunder..

Servicebussen vender tilbage til Aktiv Center Ballerup

HUSK AT OVERHOLDE DEN GODE HYGIEJNE OG HOLD AFSTAND J

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER IGEN FRA D. 6.7.2020...

Husk du er altid velkommen til at kontakte os på 44773840.

 

De bedste hilsener til jer alle

 

René Johansen

Aktivitetskoordinator i Parkhuset

Har du spørgsmål kan du ringe på 44773840