Seneste nyt vedr. lukning p.g.a. corona..

Kære brugere af Parkhuset..

Nu skriver vi mandag d. 4. maj 2020. I aften sætter vi lys i vinduerne og fejrer at det er 75 år siden Danmark blev befriet fra besættelsesmagten.
Heltene dengang var frihedskæmperne som fortjener denne opmærksomhed og tradition som er helt i tråd med det løfte de fik da krigen sluttede, nemlig et løfte om, at de aldrig skulle blive glemt!

 

Ellers er der ikke meget at fejre i denne coronatid, udover, at vi selvfølgelig kan fejre nutidens helte, nemlig læger, sygeplejersker, sosu-assistenter,
sosu-hjælpere m.m. De er under et gevaldigt pres som de tilsyneladende klarer rigtig flot.

Jeg synes vi skal se frem til at fejre dem når krisen er overstået, en fejring som skal være med til at fastholde opmærksomheden på denne gruppe som i årene

inden corona har lagt ryg til massive sparerunder og manglende anerkendelse af deres arbejde.

 

Hvad Parkhuset angår er der jo ikke så meget at fejre.

Aktiv Center Ballerup, og herunder Parkhuset ligger øde hen og bliver kun besøgt at lidt rengøring en gang imellem, samt lidt medarbejdere som kikker ind for at se om alt er som det skal være. Vi prøver at være forberedte, men vi ved ikke hvordan og hvornår vi kan lukke op, desværre.

Enkelte arrangementer i 2020 er allerede aflyst, og her til morgen kunne jeg, i dagens avis, læse at Mickey Pless har aflyst årets sommerrevy i Nykøbing Falster, så den tur får vi heller ikke fornøjelse af, desværre.

 

Nu afventer vi Mette Frederiksens udmelding her op mod d. 10. maj og først herefter vil der være et overblik i forhold til hvad der er muligt for alle os i

Parkhuset.

Det er jo i år vi skal fejre Parkhusets 45 års fødselsdag, men det arrangement hænger, selvsagt, i en tynd tråd i lighed med resten af årets arrangementer så som julefrokost, julemarked og diverse afslutninger rundt omkring i huset.

 

Vi må håbe at julemanden og hans rensdyr, ikke rammes af corona J

 

Vi vil fortsat ringe rundt til vores brugere for at høre om de er ok, en opgave som har fået sin egen lille betydning. Jeg har oplevet den glæde at brugerne ringer til mig for at høre hvordan jeg og min familie har det, -det er stort at have den slags overskud, tak for det.

 

Jeg glæder mig ligeledes over at blive bekendt med, at brugere kontakter hinanden og aftaler at mødes med behørig afstand, selvfølgelig, bliv ved med det, det er den måde vi kan holde modet oppe.

 

Jeg håber alt det bedste for alle i denne svære tid, så bliv ved med at passe på jer selv derude…

 

Herunder kan du læse artiklen fra dagens avis vedr. aflysning af revyen..

 

De bedste hilsener til jer alle

 

René Johansen

Aktivitetskoordinator i Parkhuset

Har du spørgsmål kan du ringe på 44773840

Artikel vedr. lukning af Nykøbing Falster revy 2020